FRANSFÖRLÄNGNING


Volymfransar


Russian Volume/Volume Lashes är det allra senaste inom fransförlängning. Allt från 200-600 fransar fästes på varje öga för ett svart, naturligt och fylligt resultat. Metoden är även kallad 2D-6D.


Det som skiljer vanliga singlefransar från volymfransar är tekniken. Vid en volymfransförlängning fästes fler lösfransar på den egna fransen istället för en lösfrans. Detta för ett så naturligt resultat som möjligt. Det plockas då 2-6 tunna fransar i antingen 0.05mm eller 0.07mm samtidigt för att skapa en ”knippe”/”bukett” för att sedan doppa ”buketten” i minimalt med lim och fäster den därefter på den egna fransen. Tyngden på den egna fransen blir densamma då singlefransar är 0.15-0.25mm tjocka.


Singelfransar


Det som skiljer vanliga singlefransar från volymfransar är tekniken, vid en singlefransförlängning fästes EN lösfrans på den egna fransen istället för ett knippe lösfransar.


En person har själv mellan 50-200 egna fransar per öga beroende på gener, ursprung och ålder. Äldre personer har generellt färre fransar än yngre.


En certifierad Eyelash Designer ska minst klara av att sätta 65 fransar per öga, men oftast sätts ca 90-130 fransar/öga.Our Partners

SQIN

Copyright © SQIN AB 2020 - All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera